|
| PrEvOdI pEsAmA | |
| | |
Author | Message |
---|
Dulce Rocks My World Admin
Number of posts : 606 Registration date : 2007-04-20
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:16 pm | |
| Fuera - Odlazi
Od tvog glasa mi je vec muka Ima ih vise od cetiri Razumi da ne zelim da pricam Nema svrhe
Spusti slusalicu ili cu ja spustiti Mrzim te previse Ne zovi, ni ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne pustas me da zivim Vise te ne podnosim, ljuta sam Vise ne zelim da nastavljam Da pricam o proslosti
Samo cu ti reci Da sam te volela kao sto nikog nisam Ismejao si me Toliko si me povredio
REF: Odlazi, vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikada da te vidim u svojoj blizini Odlazi, vise te ne volim Ne trebas mi vise ni ti, ni tvoja laskanja Odlazi, nanosis mi bol Bolje da raskinemo u miru i u zdravlje Odlazi, zato sto je zavrseno Postoji neko ko me ceka
Rekla sam ti da ne dolazis vise Sta zelis, sta da uradim Da me ne uznemiravas vise Ne donosi poklone
Odlazi, hocu da zakljucam Umorna sam od tebe Ne zovi, ni ne trazi me vise, ne Cinis me ocajnom
Ne pustas me da zivim Vise te ne podnosim, ljuta sam Vise ne zelim da nastavljam Da pricam o proslosti
Samo cu ti reci Da sam te volela kao sto nikog nisam Ismejao si me Toliko si me povredio
REF.
REF. | |
| | | Dulce Rocks My World Admin
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:16 pm | |
| Que fue del amor - Gde je ljubav
Gde je ljubav Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre
Za tebe ja sam bio greska Koju je vreme izbrisalo Koja nije bila dobra da zivi
Ali ja znam da u dubini ovog okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF: Nisi mogla da me zaboravis Nisi mogla da me iscupas Odlucila si da potrazis drugu ljubav I videces da nije lako uspeti da te vole vise
Gde je ljubav Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre
Za mene bilo je mnogo bola I osecam strah Da necu moci da te zaboravim
Ali ja zna da u dubini ovog okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF.
Videces, malo po malo Da i nije bilo tako lose Mislices na nasu vezu I videces da je bilo mnogo bolje
Ali ja znam da u dubini okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF. 2x
Gde je ljubav Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:17 pm | |
| Quisiera ser - Voleo bih da budem
Toliko me boli da budem samo jedan prijatelj Kada umirem da budem sa tobom
Voleo bih... Da budem jedna pesma Da... Diram u tvoje Srce Makar samo jedan put
Voleo bih da budem sve sto ti dotaknes Molim te
REF: Kako bih voleo da budem kisa na tebi Koja pada preko tvoje koze Kako bih voleo da budem Sunce na tebi Da budem tamo gde si ti Kako bih voleo da budem nebo iznad tebe Da bih te video u svitanje Da bih te imao uvek blizu sebe Kako bih voleo da budem
Toliko me boli da te vidim u tudjim rukama I kako ne znas koliko te volim
Voleo bih... Da budem tvoja posteljina Da... Mogu da te milujem Makar samo jedan put
Voleo bih da budem sve sto ti dotaknes Molim te
REF.
Voleo bih da budem pod kojim gazis Snaga koja te gura da zivis I da budem tamo U tebi
REF.
Koja pada preko tvoje koze... Kako bih voleo da budem... Voleo bih da budem... | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:20 pm | |
| Let the music play – Pusti muziku
Poceli smo da igramo I ljubav nas je ubacila groove Ubrzo posto smo poceli da se pomeramo
Muzika je svirala Dok su se nasa tela ispoljavala kroz ples Tada nas je ljubav izabrala za romansu
Mislila sam da je jasno Plan je bio da mozemo da delimo Ta osecanja samo izmedju nas dvoje Ali kada je muzika promenjena Plan je bio promenjen On je otisao da igra sa nekom drugom
Poceli smo da igramo I ljubav nas je ubacila u groove A sada je on sa nekom novom Sta ljubav zeli od mene da uradim
Ljubav je rekla...
REF: Pusti muziku On nece pobeci Samo pusti groove i onda On ce ponovo doci tebi Pusti muziku On nece pobeci Ovaj groove ne moze da ignorise On te nece nikada vise napustiti
Ne, ne, ne…
Ona je pokusala da se pravi Da je ples samo ples, ali ja vidim Ona plese svoj put nazad ka meni
Pretpostavljam da je otkrila Da smo mi pravi ljubavnici Magija od samog pocetka Zato sto ljubav moze da bude samo groove I ona je osetila ritam Iako smo plesali odvojeno
I tako smo poceli da igramo I ljubav nas je ubacila u groove Ubrzo posto smo poceli da se pomeramo Ubrzo posto smo poceli da se pomeramo
Ljubav je rekla...
REF.
Ljubav je rekla...
Uspori, idemo Ljubav ne moze da me ubaci u groove kada me je ona uhvatila da se pomeram Uspori, idemo Ljubav ne moze da me ubaci u groove kada me je ona uhvatila da se pomeram
Ljubav je rekla
On je pokusao da se pravi Da je ples samo ples, ali ja vidim On plese svoj put nazad ka meni On plese svoj put nazad ka meni
REF. 3x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:22 pm | |
| Cuando el amor se acaba – Kada se ljubav zavrsi
Budim se i ti nisi tu Iz mojih misli odlazis Zbunjena sam ja Kad ne znam gde idem
I jesam Jedna devojka zaljubljena u tvoja milovanja I danas Izlazim napolje kao motor
Trazim te, a ne znam Sa kime cu te zateci Mirim se sa mislju Da se sa drugom igras
I idem Da pripremim oziljke na srcu Koji su danas Oslobodjeni tvoje kontrole
REF: I ne mogu da shvatim Ne zelim da razumem Razlog ove situacije Vise ne mogu da nastavim Da zavisim od tvoje toplote Ljubav se zavrsila Strast se prekinula Secanje na tebe dobro osetim Ali na danasnji dan Tvoj glas je nestao
Vise ne trazim boju Detalj je umro I odbijam da mislim Da cu sa tvoje strane sijati
I idem Da pripremim oziljke na srcu Koji su danas Oslobodjeni tvoje kontrole
REF.
I ne mogu da nastavim ovako Treba mi vise od tebe
REF. 2x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:23 pm | |
| A tu lado – Pored tebe
Uprkos nekim pricama I kisi na putu Pored tebe znam da je sudbina
Uprkos jakom vetru Uprkos brodolomima Pored tebe znam da sam spasen
Ti me cinis nepobedivim Ne poznajem nemoguce Ako se vratim, i pronadjem te ovde
Pusti me da zivim blizu tebe Uvek pored tebe
REF: Uz jedan poljubac Uz tvoje ruke Pusti me da zivim uvek pored tebe Pored tebe... Uz jedan uzdah Uz tvoj zagrljaj Pusti me da zivim uvek pored tebe Uvek pored tebe... Uvek pored tebe...
Uprkos oluji Koja udara o nasu barku Pored tebe sam uvek miran
Uprkos teskoci Uprkos preprekama Pored tebe nista me ne plasi
Ti me cinis nepobedivim Ne poznajem nemoguce Ako se vratim, i pronadjem te ovde
Pusti me da zivim blizu tebe Uvek pored tebe
REF.
REF.
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:25 pm | |
| Liso, sensual – Ravna, senzualna
Videla sam ga, kako dolazi Nikada nisam videla tako lepog decka
Videla sam ga, kako prolazi Pored mojih ociju kao san
Ali sam ga izgubila za trenutak I za toliko je i nestao Samo mogu da se setim Njegove ravne i senzualne kose
Video sam je, kako dolazi Kao Boginja medju ljude
Video sam je, kako prolazi I pogledali smo se duboko
Ali njen decko je bio ljubomoran I naoruzao se kao strasan medved Samo mi je ostalo secanje Parfema njene kose
REF: Bila je ravna, senzualna Sva njegova kosa Bila je ravna, senzualna Sva njena kosa Kako bih mogao da zaboravim Kada mi je usla veoma doboko Kako da prestane da mi nedostaje Kad je ostao u mojim snovima
Jednom, mozda Bicemo dve srodne duse Jednom, mozda Cemo se naci bilo gde Imam predosecaj Ako ne danas, bice sutra Znam da ce se brzo vratiti Njena ravna i senzualna kosa
REF.
Bila je ravna, senzualna...
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:27 pm | |
| Celestial – Nebesko
Ako me jednog dana vidis da padnem Nikada nemoj da pomislis da sam pred tvojim nogama
Ako me jednog dana vidis da placem Nemoj da umisljas da cu da molim
Iako imam u dzepovima Zaveru tvog zaborava Iako vise nisi sa mnom Nedostajaces mi
Ako ti kazem da mi ide lose Kunem ti se, proci ce me
Ako mislis da nisam srecna Prezivecu
Iako kopas po rani I ismevas moj zivot Ubrzo posle mog pepela Videces me kako letim
REF: Zato sto je voleti, nesto nebesko Ti nemas krila Zato sto je voleti, nesto nebesko Ti nemas dusu Voli se zivotom Bez straha i neizmerno Voli se iskreno Razume i upotpunjava Voli se do besa Kao da je karma Voli se bez razmisljanja Zato sto je ljubav nebeska
Nebesko…
Ako ti pricaju da umirem za tobom Pazi se, mogu da te lazu
Ako te jednog dana ponovo vidim Obecavam ti da cu biti dobro
Iako kopas po rani I ismevas moj zivot Ubrzo posle mog pepela Videces me kako letim
REF.
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:27 pm | |
| Por besarte – Da te poljubim
I nisi mi dao vremena da ti precutim Da zelim da te volim Da za jedan poljubac mogu da osvojim nebo I ostavim svoj zivot iza sebe
Zelim da ti pripadam, budem nesto u tvom zivotu Da mozes da me volis Sa jednim snaznim zagrljajem pretvoricu te u poeziju Odricuci se svega ostalog
Svaka fraza koja se krije iza onoga sto govoris U jednom poljupcu ce progovoriti Vise nemam sumnje, samo dodji i slusaj Resili smo da zapocnemo
REF: Da te poljubim, moj zivot bi se promenio u jednoj sekundi Ti, bices moja ravnoteza, moja sudbina Poljubi me, samo cu tako moci da te imam Zauvek u svom secanju
Samo jedan pokusaj je dovoljan u ovom trenutku Da mogu da znam Da li nam jos uvek ostaje vremena da budemo u sredistu Onoga sto ce se desiti
Sa mnom nema opasnosti, dodji, trebas mi Daljina nije Razlog za zaborav, ovde sam sa tobom I zauvek cu biti
REF. 2x
REF.
Da te poljubim… Da te poljubim... Da te poljubim... Poljubim, poljubim... | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:28 pm | |
| Es por amor – Za ljubav
Ako smo daleko i zaboravimo Sta smo mogli da podelimo
Svaki minut zivota Se gubi kao siv dan
REF: Za ljubav koju obasjava Sunce Zato sto prati Srce Koja okrece svet I ne nestaje I za ljubav treba izaci Mozda bez straha napolje I ostaviti Vrata otvorena
Kisa iskusava secanja Cini ih nasim do kraja
Sada nista nije kao sto smo zeleli Kada smo prestali da osecamo
REF.
Za tvoju ljubav koju obasjava Sunce I zato sto prati tvoje Srce
Stici ces gde god zelis…
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:29 pm | |
| Money, money – Pare, pare
Ove noci necu predati Srce Necu pomesati ljubav sa strascu Ne zelim da znam za prevare koje su ucinile da se osetim Razocaranom, posle predaje, napustenom
Necu biti luda, izgubljena Za nekim covekom Koji nema nista da mi da Samo tvrdo Srce
Pare, pare, ako nema para, ne Neces dobiti ni moj broj telefona
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce I sad znam da necu da pricam o ljubavi A da me ne rasplaces, u svakom slucaju
Vise necu da placem (6x) I ove noci cu izaci da igram
REF. 2x Oseti kako muzika leti Vodeci moja osecanja na neki put I ti osecas kako se moje Srce ledi I postaje hladno i proracunato, kada ti
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Ove noci cu oblikovati tvoje Srce Trazim ga da ga izbavim iz mracnog zatvora Posle plesa sa tobom, nateracu te da osetis Toliku ljubav, da ce zaboraviti na tugu, i ja
Pazi se Govorim ti da te volim Da umirem Da te imam Pored sebe Igraj uz ovaj reggaeton
Duso, duso, igraj dok ne vidimo mesec Igrajmo uz muziku Lunija Tunsa
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce Igraj i samo cu otvoriti tvoje Srce I ja te nisam rasplakao, u svakom slucaju
Ja te nisam rasplakao (7x) U svakom slucaju
REF. 4x
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Luni Tuns Sa RBD Iz Meksika za ceo svet
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:29 pm | |
| Tal vez despues – Mozda kasnije
Kad vidis moju sliku na steni Izludjuje te, takodje Dok trazis moj telefon Ne uspevas da se odmoris
I ovog puta necu biti Tvoja princeza od soli Koja place nad morem Zbog samoce
REF: Bolno je biti Ona koja te trazi telefonom Bolno je biti Ona koja plovi trazeci ljubav Bolno mi je da poverujem Da ce pogledi pasti, i to kasno, i ne znam Mozda kasnije Ces me ponovo videti
Mozda kasnije...
Da li zbog nacina na koji gledam Si me pratio do kraja Da li zato sto si mi dao razlog Jednog dana si cuo Srce
I ovog puta necu biti Tvoja princeza od soli Koja place nad morem Zbog samoce
REF.
Ne pretvaraj se da nije tako Ne postoje prevare kada ima ljubavi Nikada nisi dao resenje Ne pokusavaj da se vratis, ne zelim da znam
Bolno je biti... Mozda kasnije…
REF. 2x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:30 pm | |
| Aburrida y sola – Smorena i sama
Zaglavljena u stanu Gubim se bez ustaljenog pravca U ova cetiri zida
Bas me briga za propast Ako se svet okrene naopako Ako prodje jedan dan da te ne vidim
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prezivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF: Smorena i sama Mislim da si pogresio Sada izlazim Smorena i sama Polu-opasna sam Sada izlazim Ako ne dodjes Ti si na gubitku Ako me ne nadjes Pobegla sam sa lanca I ako izadjem Sa drugim deckom I ako mi se on svidi Bice tvoja krivica
Osecam se izolovano Dok plovim ni u cemu Ne znam da li da te posaljem do djavola
I bude mi lose Kada me ispalis Dok te ja jos uvek cekam
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prozivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF.
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prozivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF. 2x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:31 pm | |
| This is love – Ovo je ljubav
Tako je magicno Kako jednostavno moze da bude Za ovu ljubav Za ovu najsladju ljubav
Tako je jednostavno I tako lako kada znas Koga volis Koga stvarno volis
Da li je ovo stvarno ili je samo igra Jedina je ljubav, ali sve se promenilo
REF: Da li je to ljubav, ovo je ljubav Ovo je ljubav i ne mozes da je prekines To je ljubav, jedina ljubav Ovo je ljubav i ne mozes je promasiti Ovo je ljubav
Tako je jednostavno Da nema sta da se objasnjava U ovoj ljubavi Sta jos da kazem
I ne znam koliko dugo Ljubav kao ova moze da traje Ali se cini Da si ovde da bi ostao
Da li je ovo stvarno ili je samo igra Jedina je ljubav, ali sve se promenilo
REF. 2x
REF. 2x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:31 pm | |
| Connected – Povezani
Nagnuta sam na dole na ovom ringispilu Kojeg zovu zivot Nastavljajuci da pokusavam da uspem kroz sledece skretanje Belih krivina Da se drzim cvrsto
Pa, evo me Hvatam krivinu Ali znam to da nisam nikada sama Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF: Osecam se povezano, zasticeno To je kao da sedis pravo Sa mnom sve vreme Cujes me, pored mene si I sve ostalo Ce biti u redu Zato sto nista ne moze da prekine ovo Nista ne moze da prekine ovo Nista ne moze da prekine ovoga puta Povezani Povezani iznutra
Nije nesreca Vreme koje smo proveli razdvojeni Ali sada smo tako blizu Ja mogu uvek da te pronadjem Bas tu, u mom srcu
Dajes mi Nesto sto mi treba I ja ne zelim da se to ikada zavrsi Zbog tebe Ja znam da cu ponovo naci svoju snagu
REF.
Svaki put kada udahnem Mogu da osetim energiju Stizem dole, plovim kroz Ti meni i ja tebi
Najavi ili u snu, hodaj ili stoj Ti si sve sto sam ja Odvojene duse, ujedinjene Pravi ukus u mom srcu
Dajes mi Nesto sto mi treba I ja ne zelim da se to ikada zavrsi Zbog tebe Ja znam da cu ponovo naci svoju snagu
REF.
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:33 pm | |
| A rabiar – Do besa
Zdravo, Veliki Brate… (4x)
Predosecam te Cak i u snovima I u tvojoj igri Cu se istrositi
Ti si jedna velika misterija Koju cak i novine moraju da odgonetnu
Zdravo, Veliki Brate...
Tvoj pogled Je kao virus Koji ce ogoliti Sva moja osecanja
Ne igras cisto I neki saucesnik stoji iza
Izmedju tebe i mene Nesto cudno ce se sigurno dogoditi Sva ljubav Je bila pocetak jednog nuklearnog rata
REF: Opusti me ili se stidi, stvori me ili se cepaj Ako ces da me mrzis, uradi to, ali voli me do besa Kontrolisi me ili me trazi, ozivi me ili me odbaci Ako ces da me mrzis, uradi to, ali voli me do besa
Zdravo, Veliki Brate... (4x)
U tvom zagrljaju Polako plovim Ne znam da li da se priblizim Ne znam da li da se udaljim
Ne znam da li si sa mnom Ne znam da oi si sad protiv mene
Zdravo, Veliki Brate...
Tvoj pogled Je kao virus Koji ce ogoliti Sva moja osecanja
Ne igras cisto I neki saucesnik stoji iza
Izmedju tebe i mene Nesto cudno ce se sigurno dogoditi Sva ljubav Je bila pocetak jednog nuklearnog rata
Zdravo, Veliki Brate...
REF.
REF.
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:35 pm | |
| Carino mio – Dragi moj
Igram, igram, igram Ljuljam se, ljuljam se, ljuljam se Okrecem se, okrecem se, okrecem se Sa tobom dragi moj
Da li sam ti rekao kako volim Ja volim sve sto ima veze sa tim Duso, kakav blagoslov Plesao sam vec deceniju Zaljubio sam se u tebe na prvom sastanku Duso, nema pogadjanja
Kako igras, i kako pevas Saradnja Tela i duse, devojko, sve je u tome Cista ljubav koju imamo u sebi
REF: Zato igraj, igraj, igraj Duso, ljuljaj se, ljuljaj se, ljuljaj se Hajde, okreci se, okreci se, okreci se Sa mnom, dragi moj Volim da igram, igram, igram Volim da se ljuljam, se ljuljam, se ljuljam Volim da se okrecem, se okrecem, se okrecem Sa tobom, dragi moj
Cinis da zelim salsu Cinis da zelim cha-cha Uspori, ustani i sedi Mrdaj kukovima, okreni ih
Ako ti kazem da se osetim Na isti nacin na koji se zaceljujem Dus, ti si blagoslov Koraci pocinju da se svidjaju mojim otkucajima srca Osecam kako mi rade stopala Duso, to je zadivljujuce
Kako igras, i kako pevas Saradnja Tela i duse, decko, sve je u tome Cista ljubav koju imamo u sebi
REF.
(2x): Cinis da zelim salsu Cinis da zelim cha-cha Uspori, ustani i sedi Mrdaj kukovima, okreni ih
REF. 3x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:35 pm | |
| Campana sobre campana – Zvono po zvonu
Zvono po zvonu I po jedno zvono Proviri kroz prozor Videces jednog decaka u kolevci
REF: Belen, zvona Belena Koja andjeli zvone Kakve novosti nam donose
Skupljas svoje stado Gde ides, pastircicu Idem da odnesem u portu Odlican maslac i vino
REF.
Zvono po zvonu I po dva zvona Proviri kroz prozor Videces malog Boga
REF.
Skupljas svoje stado Gde ides, pastircicu Idem da odnesem u portu Odlican maslac i vino
REF. 2x
REF. 3x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:37 pm | |
| Keep it down low – Ostani u tisini
Pronalazim te, stojis tamo Govoris mi da ti je zao A usamljena suza se kotrlja niz tvoje lice
Drzis me, a onda vreme istice Borim se da te poljubim A ti mi samo oduzimas dah
Sacekaj samo trenutak, moja ljubavi Samo da mi kazes da je cela ova stvar pogresna
REF: Hoces li molim te samo ostati u tisini Postedi me pet minuta Zelim da osetim tvoj sladak i nezan dodir Po celoj sebi Jedan poslednji poljubac, i to je zauvek Oboje smo presli granice Hajde da ubrzamo, pa da oboje idemo Kraj je upravo tu
Upravo tu...
Osecam se previse uplaseno sada Samo pokusavam da razumem Zasto ova ljubav ne moze biti kristalno jasna
Tvoje usne su tako ledene Zahtevaju slatke poljupce Da li je to vazduh, sto sam upravo udahnula
Sacekaj samo trenutak, moja ljubavi Samo da mi kazes da je cela ova stvar pogresna
REF.
Molim te, drzi mi ruku, ljubavi Moj dah se vise nece vratiti Kazi mi da me volis Da nisi onaj koga treba kriviti Makar samo jedan trenutak Verovacu da su tvoje reci prava ljubav
REF. 2x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:44 pm | |
| Mexico, Mexico – Meksiko, Meksiko
Meksiko...
Gde god da bilo Mi cemo te pratiti Sa meksickim ponosom Marijacija i koridom
Zato sto se nikada ne razdvajamo I ova luda pobeda Necu nikome dozvoliti Da takne Meksiko
Ova grupa stremi ka pobedi Ova grupa zeli da te ohrabri Osetices u svim, svim zastavama Iz duse cu ti pevati
REF: Meksiko, Meksiko, hajde, hajde, moze se Meksiko, Meksiko, napred, napred, moze se
Ceo tekst se ponavlja jos jedan put i samo na kraju ima refren tri puta.
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:45 pm | |
| Quiza – Mozda
Znam da sam se umorio od borbe Protiv kazaljki na satu
Znam da smo postali dva stranca Znam da se nase vreme zavrsilo
Mislim da je kasno za razgovor Mislim da je beskorisno cekati I da zelis da mi oprostis
REF: Mozda sam ja taj Koji nije zaboravio Poljupce Koji su se jednom sakrili ispod duseka Mozda tvoj glas Me je podsetio Na snove Koje sam jedno ostavio u tvojoj sobi
Danas cu gledati kroz prozor Da se uverim da vise nisi tu
Osecam da nisam imao jednog jutra Tu ljubav koja nas je umorno napustala
Sad vise nema sta da se pita Nema razloga za umisljanje I da zelis da mi oprostis
REF.
Sad vise nema sta da se pita Nema razloga za umisljanje I da zelis da mi oprostis
REF.
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:46 pm | |
| Happy worst day – Srecan najgori dan
Prosle noci si mi bio toliko u glavi Ti si stvarno otpadak Ja moram da se te otarasim sada Zato sto kada sam sa tobom, ti si kao Super lepak
Pa sta ako sam imao drugi plan Zavrsio sam sa tobom, i to je cinjenica Ja ne moram da te razumem Nisam raspolozen da caskam sa tobom
REF: Ne zelim da budem tvoja krvava Julija Ne moram da budem tvoj Romeo Nije vazno sta radis, dokle god igras fer Pogodi sta ima, danas je srecan najgori dao
Srecan najgori dan... Srecan najgori dan...
Umukni, tvoje novine su tako zastarele Nema sumnje, nisi samo zakasnio I znam sve o tebi Moj zivot podstice uspeh
REF.
Pa sta ako sam imao drugi plan Zavrsio sam sa tobom, i to je cinjenica Ja ne moram da te razumem Nisam raspolozen da caskam sa tobom
REF. 2x
Pa sta kao sam imao drugi plan Zavrsio sam sa tobom, i to je cinjenica Ja moram da te se otarasim sada Nisam raspolozen da caskam sa tobom
Nisam raspolozena da caskam sa tobom
Srecan rodjendan tebi, jao...
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:48 pm | |
| Dame - Daj mi
U tvojim rukama postoje reci Koje miluju cak do duse I u tvojim ocima postoji plavetnilo koje me ispunjava svetloscu Skoro kao karma
U tvojim usnama postoje znaci Da raj postoji I u tvojoj kosi postoji more kojim zelim da plovim Bez cvrstog pravca
Moja filozofija i moja religija Je da trazim da zivim u tvom srcu Moja filozofija i moja religija Je teorija da osvojim tvoje Srce
REF: Daj mi jednu sansu Daj mi samo jedan znak Daj mi malo vere Daj mi svoj prvi put Daj mi sve sto imas Daj mi jednu sansu Daj mi samo jedan znak Daj mi svoju samocu Daj mi svoju slobodu Daj mi sve sto imas
Daj mi malo vise sebe Da bih ti ja dala vise sebe Daj mi malo vise sebe Daj mi jedan minut da te usrecim
U tvom zagrljaju nalazim raskos Da prkosim svetu I tvoj glas me smiruje kada je neko okrutan Tada je sve bezbednije
U tvojim usnama postoje znaci Da raj postoji I u tvojoj kosi postoji more kojim zelim da plovim Bez cvrstog pravca
Moja filozofija i moja religija Je da trazim da zivim u tvom srcu Moja filozofija i moja religija Je teorija da osvojim tvoje Srce
REF.
Daj mi malo vise sebe Da bih ti ja dala vise sebe Daj mi malo vise sebe Daj mi jedan minut da te usrecim
REF. 2x
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:49 pm | |
| Sueles volver – Stikle se vracaju
Boli me Osetim Znam da mi je nesto otkazalo
Zato Se vracam Da bih te video
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF: Stikle se vracaju u moje snove Kao neko secanje Ali sam ipak budan i gubim te Tako si daleko
Sada hocu Da te imam Bez straha da pogresim
Fale mi Tvoji poljupci Da se vratis meni
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF.
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Bez tebe ne mogu Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Tebi
Stikle se vracaju u moje snove...
REF. 2x
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Tako si daleko Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Nemam vazduha
| |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:50 pm | |
| Tal vez manana – Mozda sutra
Zelela bih da mislim Da postoji nada Zelim da budem zajedno sa tobom
Ponovo cu te naci Mozda sutra Vratices se meni
Ne zelim da zaboravim tvoj pogled Zelim da mislim na tebe Ne mogu da te pustim da volis Osecam te kako dises
REF: Zasto je ovaj pozdrav Nezaboravan Ne mogu da te pronadjem kasnije Zasto je ovaj bol Nepodnosljiv Zao mi je, ali udvostrucicu se sa tvojim nogama
Ne mogu da lazem Imam te u dusi Nista nije isto bez tebe
Boli me da kazem Da bez tebe nema nicega Nastavljas da budes u meni
Ne zelim da zaboravim tvoj pogled Zelim da mislim na tebe Ne mogu da te pustim da volis Osecam te kako dises
REF.
Ponovo da te vidim Ponovo da te volim Da izadjem iz ove praznine Da cujem tvoj glas Da zivim tvoju ljubav Da te osetim tako blizu sebe
REF.
Ne mogu Da dopustim da me pogledas U mojim snovima Hocu da se naslikam na tebi Ne mogu Da dopustim da me pogledas U mojim snovima Hocu da te pronadjem posle _________________
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA | |
| |
| | | | PrEvOdI pEsAmA | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |