|
| PrEvOdI pEsAmA | |
| | |
Author | Message |
---|
Dulce Rocks My World Admin
Number of posts : 606 Registration date : 2007-04-20
| Subject: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 12:48 pm | |
| postavljajte prevode pesama | |
| | | >>RbD fAn<< D**** ***
Number of posts : 84 Registration date : 2008-06-19
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 12:50 pm | |
| takva sam ja
Ako ti mislis da cu da te sledim Ni ne sanjaj,jer ja nisam takva Ja te trazim bilo gde I radim to kada zelim Ja se krecem na moj nacin Takva sam ja….
Zelim da znas vec jednom od mene Ne ocekujem nista od tebe Ako zelim ja te nadjem Ako zelim ja te poljubim Ako zelim ja te predam Zato…..
REF. Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja… Hvatam koga hocu…I ljubim ga bilo gde… Takva sam ja, takva sam ja… Nije me briga sta izmislja….Nije me briga sta misli…..
Takva sam ja, takva sam ja, Ne okolisam…..Uvek idem direktno na stvar….
Takva sam ja, takva sam ja, Ne ocekujem da me razumeju….kako je tesko biti ja….
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro da li ti odgovara tako Slobodna sam bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja Takva sam ja
Ako postoji druga koja ce te uciniti srecnijim ni ne pomisljaj da cu patiti ne dolazi mi sa izvinjenjima
REFREN.
Takva sam ja, takva sam ja, Hey..Ako otkrijes da sam dobra To je tacno za svaki slucaj | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 12:51 pm | |
| Srecan Rodjendan (Feliz Cumpleaños)
Nesto specialno sam ti pripremila Znam da ces se iznanaditi U ovom rodjendanu Pojescu tvoje srce Videces kao cu se lose ponasati Tvoje drugarice cu da muvam U ovom rodjendanu Pokusacu da bude naj gori
Necu vise da me obmanjujes ljubavi Dok me varas bez razloga Zbog toga ova farsa se zavrsila Bye bye srecan rodjendan uu sa la lala Srecan rodjus Srecan rodjus
Znam da mozda otici Ali si ti bio isti I u ovom rodjendanu Pojescu tvoje srce
Necu vise da me obmanjujes ljubavi Dok me varas bez razloga Zbog toga ova farsa se zavrsila Bye bye srecan rodjendan uu sa la lala Srecan rodjus Srecan rodjus | |
| Me Voy (Odlazim)
Ja sam te volela,odolevala Kao andjeo koji peva Kao da si bio jedini. Ja sam verovala u tvoje lazi, A ti si mi se smejao iza ledja I krao kao naljboji lopov,ti…..
REFREN:
I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Tvoja senka me progoni I gusi, Duh koji si sada ti. Uvek jaka,uvek slaba Zavrsava se na tome da se uvek vracas, Ali ja razbijam viziju…ovde….
REFREN:
I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Nema nista da se kaze, Vise ne moras da lazes, Progutaj tvoju izdaju, Ja odlazim. Ne postoji oprostaj, Ne postojimo ti I ja, Ne podnosim tvoj stav,odlazim…. Sta je bilo,sta postoji,sve sto je posojalo, Vec je zaboravljeno
REFREN:
I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde | |
| NO PARES (NE PREKIDAJ)
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako hoce da te ucutkaju Nista ne moze da te zaustavi,ako imas veru Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne stidi se nikada,uvek podigni glas Bori se jako,bez mere,ne dozvoli da te prevare Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis
Ne unistavaj dobrotu u tvom srcu, Sve sto radis radi sa ljubavju, Sa krilima,sa vetrom,nemas sta da izgubis Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis OOOO….JEEEE…. | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 12:52 pm | |
| Wanna play Wanna play – Hoces da se igramo
Vidis, ja znam u cemu je stvar, tatice Ja sam luda u zgodnom telu Ja znam da hoces zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Ne mogu da ti ispunim sva ocekivanja Gde je deo u igri koji sam ja napisala Nesto daleko od svih predstava Ova devojka je veoma posebna
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znao Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF: Hoces da se igramo, hajde postavi igru Meni ne treba zagrevanje da bih se upalila Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam Hoces da se igramo, hajde postavi igru Ne mogu da se oduprem, udarac srca postaje isuvise velik Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam
Vidis, ja znam u cemu je stvar mamice Ja sam lud, i suvise ako me probas Ukljuci me u svoju zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Obecavam da cu te zadovoljavati dokle god noc traje Tresces se mnogo pre nego sto odem Sledeca stvar, visis na telefonu Pricajuci svim svojim drugaricama o meni
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znala Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF.
Necu stati Ne, necu stati Dok ne dobijem ono sto zelim Nastavljam da kupujem Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
Necu stati Ne , necu stati Dok se klub ne zatvori Nastavljam da ljuljam Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
REF. 2x
Hajde… Hocu da se igram… | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 12:55 pm | |
| Lento ~Polako~
Gubim glavu i svu kontrolu Zamisljajuci da sam negde gde nisam Pod senkom jednog zamka U kom smo samo ti i ja Na jednoj zabavi koja ne zeli da se zavrsi
Ja, ocarana muzikom, i ti Gospodar mog zivota, princ na belom konju Koji me dovodi do ludila I cini da pomeram kukove U stranu, u stranu
REF. 2x: Polako Ne zeli da san koji sanjam se zavrsi, igraj Polako Sanjaju RBD sa Lunijem Tunsom Polako Igramo u mom snu crtanih filmova Polako Uradi dobro, polako, igraj polako
Oni su bili u reci u sobi Vodopad tihe vode sa mnogo pritiska Ovaj san nema uopste objasnjenje On je ludost koja ubrzava Srce
I tu je zabava u nasem zamku Nema nikoga, sami smo, ti i ja Ne zelim nista vise samo da igram sa tobom U stranu, u stranu
REF. 2x
Ne zelim da me probude iz sna Nece me naterati da stavim noge na zemlju Nemoj da mi uzimas iluziju da sam tvoj gospodar Ne zelim da gledam kako se ova knjiga zatvara
Noc se ne zavrsava, i jos manje se zavrsava nasa ljubav Ti ces biti moja draga u mojoj prici, u mojoj istoriji, u mojoj predstavi Dok prolazi vreme, sve vise te zelim, i necu otici I napustiti san, ljubavi, koji nas je spojio
Ljubavi, ne idi od mene, ne Nemojmo da menjamo nasu sudbinu Osecam da mi se Srce ubrzalo Pritisak se ubrzava zbog tebe
I zelim da znam koja je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako je, osecas li istu emociju Pusti me da znam sta osecas dok igras uz reggaeton
REF. 2x
Ne zelim da se probudim iz sna u kome osecam Da sam sa tobom, igram polako uz reggaeton Ne zelim da se probudim, iako vec svice Ova strast me ubija i izludjuje me
Polako Luni Tuns Polako RBD Polako Iz Meksika za ceo svet Reggaeton postaje buntovan Los Bendzamins, jos lebdenja | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 12:55 pm | |
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 12:56 pm | |
| Otro dia que va ~Jos jedan dan prolazi~
Vreme je obrisalo Sve u mom srcu Svako secanje Koje je ostavila mrznja
Rastu mi krila Iz korena Zato sto verujem Slepo tebi
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x: Jos jedan dan prolazi Da bi preporucio Da treba da se voli jos jednom Jos jedan dan prolazi Da bi sanjao Da se uskoro moja proslost vise nikada nece vratiti
Stavi mi flaster Ovde, na Srce Izbavi me Iz unutrasnjosti
Nemoj da dozvolis Da me ponovo povredi Ova muka Da budem bez tebe
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo | |
| | | Dulce Rocks My World Admin
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:06 pm | |
| Solo quedate en silencio - Samo ostani u tisini
Pronalazim te budnog Govoris mi da ti je zao Sa jos jednom prolivenom suzom
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
REF: Samo ostani u tisini Pet minuta Miluj me jedan trenutak Dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Cuvacu svoja osecanja I oticicu daleko od tebe
Od tebe...
Toliko se bojim I ne razumem Sta je to bilo sto sam uredio lose
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi raci da nije istina
REF.
Daj mi ruku Vrati mi vazduh Reci da me volis Da nisi kriv Makar jedan trenutak Reci mi da to nije istina
REF. 2x Ensename - Nauci me
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
I znam da umires zbog mene, zivis zbog mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da sam ponekad samo uplasena
Ali zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF: Nauci me Da te volim malo vise I da osetim sa tobom Ljubav koju mi ti dajes Isceznuce hladnoca Hocu da te vidim odmah Nauci me Da te volim malo vise I da zivim sa tobom Ne mogu da izdrzim potrebu Da znam da si moj Hocu da idem gde ti ides
Daleko od pomisli Da radim pogresno Moram da priznam Da me je sve ovo na lose izaslo
Zato cu nauciti, zivecu Grlicu te sve vise i vise I ne zelim, i ne smem, i ne mogu da prestanem da te vidjam
Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF.
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
REF.
Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:06 pm | |
| Tenerte y quererte - Imati te i voleti te
Vezana za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF: Zelim da te imam, da te volim Sa tobom zelim da budem Bez razdvajanja Da te volim, da te imam Ne zelim da zivim Bez tvoje ljubavi nikada Pa, nista nije toliko jako Kao imati te Voleti te, i nikada vise Izgubiti te
Vezan za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF.
Izgubiti te...
Disati i osetiti Svaki put kada pomislim na tebe Ljubav i bol Koji su porasli u mom srcu
Izgubila sam te i shvatila Kako je tesko ziveti Bez tvoje ljubavi, te ljubavi Koja me je ispunila do iluzije
REF. 2x | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:07 pm | |
| Fuego - Vatra
Toplota mog tela Koja se stvara skoro nekontrolisano Kada te samo vidim
Pocinje u mojim rukama I zavrsava se u mom srcu Koliko mi nedostajes
Delovi ljubavi Koji zavrsavaju u mojoj unutrasnjosti Zahtevaju da podmetnu Jezu u tvom srcu
REF: I bojim se Da izgubim kontrolu I ne cekam Da se vratim tebi Svaki put kada te pronadjem Ponovo ces biti Kako zelja Koja sporo gori sa mojom vatrom
Vatra...
Puls se ubrzava Sa tvojim nacinom da me fiksiras I sa vremenom
Ne znam da li sam umorna Da te volim samo za sebe Kada si tako blizu
Delovi ljubavi Koji zavrsavaju u mojoj unutrasnjosti Zahtevaju da podmetnu Jezu u tvom srcu
REF.
Vatra...
Osecam vatru u svojoj unutrasnjosti Vatru koja dolazi od tebe I veca je nego sto sam trazila
REF. 2x
Mojom vatrom...
Vatra... | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:07 pm | |
| Nuestro amor - Nasa ljubav
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x
REF. 2x | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:08 pm | |
| Tu amor - Tvoja ljubav
Moja ljubavi, nisam siguran Koje prave reci da kazem Mozda ce ove proste reci Najbolje objasniti Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vise svakoga dana
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko te volim Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvog srca Ovo je mesto za pocetak
REF: Tvoja ljubav ja cu uvek biti Tvoja ljubav znaci svet za mene Bices zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav
Tvoja ljubav...
Moja ljubavi, volim te sve vise Sa svakim pogledom u tvoje oci Mozda ce ove proste reci Najbolje opisati Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vreme
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko si mi potrebna Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvoje duse Recima koje ce ti staviti do znanja
REF.
Ti si jedina koja mi treba u mojim rukama Veruj mi, ove reci koje govorim Su reci koje dolaze pravo od mog srca Kako da uradim da verujes Nista vise ne znaci toliko Kao sto ti znacis meni
Ti si jedina u mojoj dusi... Ti si jedini u mojoj dusi... Volim te... Volim te... Obozavam te... Obozavam te... Tvoje usne... Tvoje usne... Tvoje oci... Tvoje oci... Moja ljubavi... Moja ljubavi...
REF.
Tvoja ljubav...
Tvoja ljubav... | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:08 pm | |
| Una cancion - Jedna pesma
Ima nekih koje dolaze iz duse Koje te teraju da pomeras dlanove Drugih koje dolaze iz srca
Ima nekih koje su potrebne Drugih koje se ne zaboravljaju Koje ti bude strast
REF: Cujem jednu pesmu Za tebe, za mene I koja nas vodi Do misli Da zivim i izrazim Sve sto osecam Zelim da te imam Posvecujem ti ovu pesmu
Sve je pocelo jednom casom Jednim picem, skupim i jeftinim Koje me je dovelo do jos veceg ocaja
Cujem svirace u baru Sviraju moju omiljenu Koji su me doveli do jos veceg beznadja
REF.
Izgubio sam vreme Misleci na tebe Znam da se nikada Neces vratiti meni
REF. | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:09 pm | |
| Inalcanzable-Nedostiznim/nom
Osecam te tako daleko i tako blizu u isto vreme Desifrujuci tvoju tisinu
I onda zamisljam sebe u tvojoj kozi Ali gubim u prvom pokusaju I koliko god trazim da ti dam ljubav Nikada se nisi zagledao/la u mene Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vetar Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ti si me ucinio nedostiznim/nom....nedostiznim/nom
Zivim na stazi tvoje samoce Kada te neko povredi I ne znam da ti kazem de ne postoji niko vise Ko te voli bez mere Kako boli videti te kako uzdises za nekim ko te ne cini srecnim/om Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinila si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna ljubav skoro nemoguca Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinio/la si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom Nedostiznim/nom
Aun hay algo (Ipak postoji nesto)
Izmedju mene I tebe Se radja nesto U mojoj unutrasnjosti Ostajes
Znam da ti I ja Imamo proslost Koja nam se mozda Nikada vise nece dogoditi
U unutrasnjosti koze Postoji jedno zbogom koje je tesko zaboraviti Ali takodje Se rodila jedna ljubav Koja moze da ucini cudo..
REFREN. Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubaviiiii….
Izmedju tebe I mene Su stara osecanja Mislim da se nece Ponoviti nikada..
Znam da ti I ja Imamo pricu Koja nas je ostavila U sredini samoce…
REFREN…
Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Umirem,da te nadjem u sedi Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Slusaj me,ne znam da zivim bez tebe…. REFREN.
Quiza [MOZDA]
Znam da sam se umorio boreci se Protiv vremena Znam da smo postali dva stranca Znam da se nase vreme zavrsilo
Mislim da je kasno za razgovor Mislim da je beskorisno cekati I da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi
Danas sam opet pogledao kroz prozor Da se uverim da vise nisi tu Osecam da vise nece biti sutra Ova umorna ljubav ce nam otici
Nema nista vise da se pita (nista) Nema razloga za zamisljanje Da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi
Nema nista vise da se pita (nista) Nema razloga za zamisljanje Da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:10 pm | |
| Ser o parecer - Biti ili ne biti
Biti ili ne biti Sta ti mislis ko si Ne mogu da budem Gospodarica tvog zivota Ako me ne gledas, duso
Mnogo puta sam pokusala Da podignem glas Da probudim Dublji interes Koji ce te uciniti mojim, duso
I znam da mi se mozda taj dan Nikada nece desiti
REF: Ali ti u mojim snovima Uvek ces biti Kako jedna svetlost Koja me obasjava I kada se probudim Hocu ponovo da pokusam, ja Znam da Srce Kuca sve jace Vise nego motor I iako ne znas Nista o meni Jednog dana cu uspeti da te imam ljubavi
Kada sam uspela I priblizila se tebi Sledila sam se Zivci me ubijaju Nisam rekla nista, duso
Drugi dan kada Sam se ubedila da razgovaram Videla sam te da prolazis Sa drugom veoma srecan Nije bio trenutak, duso
Kako se desilo da sam luda Toliko zaljubljena
REF.
Videti te da prolazis, a ne reci nista je surova patnja Koja brzo nestane kada pomislim na tebe Kako letis pored mene, u vazduhu, to cini jedan trenutak I ne zanimaju me dani koji su prosli ili ce umreti pokusaj
Ponovo cu pokusati...
REF. 2x
Biti ili ne biti Sta ti mislis ko si... Biti ili ne biti Sta ti mislis ko si... Biti ili ne biti Sta ti mislis ko si... Biti ili ne biti Sta ti mislis ko si... | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:11 pm | |
| Tu dulce voz - Tvoj slatki glas
Sad me trazis Kao ljubomorni lav Sta ti mislis Da sam za tebe
Nema nacina Da se sakriju tvoji strahovi Nije pitanje Biti najbolji
Ne postoji mesto Da se sakrijem Ti si iza I na kraju
REF: Tvoj slatki glas dolazi i odlazi Ne pusta me da zaboravim Tvoj slatki glas ponovo Obecava da ce se vratiti Vise nema razloga da budem Na istom mestu Tvoj slatki glas ponovo Zahteva da zapali moju kozu
Sad mi nudis Zadovoljstvo koje nikada Ne odbijam I ne umem da razumem
Udisem nebo Sa tvog tela i umirem U zelji Za tvojom toplotom
Jos uvek si ovde U mojim snovima Ti si iza I na kraju
REF.
Nemoj da mislis da ovoga puta Nema bola Nesto sto je bilo tvoje Lako je da bude uspomena
REF. 2x
Tvoj slatki glas ponovo Zahteva da zapali moju kozu | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:12 pm | |
| Aun hay algo - Ima nesto
Izmedju tebe i mene Raste nesto U mojoj unutrasnjosti Si ostao
Znam da ti i ja Imamo jednu proslost Koja bolje Da nam se vise ne desi
U unutrasnjosti koze Postoji jedan pozdrav Koji se tesko zaboravlja Ali takodje Desila se jedna ljubav Koja moze da ucini cudo
REF. 2x: Ako jedan put Pomislis na mene Mozda, kad me vidis Ucinicu te srecnim Mozda izmedju njih dvoje Ima nesto ljubavi
Izmedju tebe i mene Ima starih osecanja Mislila sam da se nece Vise nikada vratiti
Znam da ti i ja Imamo jednu istoriju Koja nas je ostavila Na polovini samoce
U unutrasnjosti koze Postoji jedan pozdrav Koji se tesko zaboravlja Ali takodje Desila se jedna ljubav Koja moze da ucini cudo
REF. 2x
Pogledaj me dobro Kako sam jos uvek ovde Umiruci Da te pronadjem u sebi Pogledaj me dobro Kako sam jos uvek ovde Slusaj me Ne umem da zivim bez tebe
REF. 4x | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:13 pm | |
| I wanna be the rain - Zelim da budem kisa
Nije dovoljno biti onaj ko te drzi Nije dovoljno biti onaj kome si blizu
Zelim da budem jos toliko toga Ljubav za koju zivis Vazduh koji dises
Zelim da budem sve sto te dodiruje Sve
REF: Zelim da budem kisa koja pada na tebe Spira bol Zelim da budem Sunce koje sija na tebe Greje tvoj svet svakoga dana Zelim da budem nebo koje drzi zvezde za tebe Da nikada ne izgubis svoj put Zelim da budem vetar koji ljubi tvoje lice Zelim da budem kisa
Nije mi dovoljno da budem kraj tebe Zelim da budem sve sto te okruzuje
Sunce da obasjavam tvoju kozu Svaki uzdah koji udises Ili koji ti je potreban
Zelim da budem sve sto te okruzuje Sve
REF.
Cak i kada spavas, dok sanjas Zelim da budem jedina stvar koju vidis Da li ces ti biti tamo U svemu
REF.
Zelim da budem kisa... Kisa... Kisa... | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:13 pm | |
| Family - Porodica
Nije vazno sta ti treba od mene Znas da ces dobiti
Mogu da ti dam bilo sta Znas da ces dobiti
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Ja cu biti tu
Ako je nesto slomljeno u tvom srcu Znas da cu ga popraviti
Nikada te necu izneveriti Znas da sam ozbiljna
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Zato sto cemo uvek biti
REF: Porodica Imas prijatelja u meni Porodica U tvojoj sam sudbini
Ja cu biti u blizini Nije bitno kako Bicu tu Bicu tu za tebe
Ako zelis samo da pobegnes Odvescu te bilo gde
Ako sam ja lek da ti olaksam dan Bicu tu svakoga dana
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Zato sto cemo uvek biti
REF.
Ja cu biti u blizini Nije bitno kako Bicu tu Bicu tu Bicu tu za tebe
REF. 2x | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:14 pm | |
| My philosophy - Moja filozofija
Znas koliko me dovodis do ludila Znas koliko mi trebas, duso Navucen sam na tebe i ti me takodje osetis Mozda, mozda, mozda
Znas koliko me zadirkujes, duso Kako me teras da se osetim tako mutno Vrtim se oko sebe zato sto mi sada govoris Mozda, mozda, mozda
Moja religija je glas tvog srca Uvek trazi najmanji znak Moja religija je glas tvog srca Stvarno mi trebas, nemoj da me izneveris
REF. 2x: Daj mi samo malo sanse Daj mi samo malo vremena Cekala sam dugo Sve sto mi treba je tvoja ljubav Daj mi samo malo necega
Ti si moja filozofija Moja verovanja, moje sve Ti si moja filozofija I ja cu te uhvatiti, znas na sta mislim
Ceo tekst se jos jedan put ponavlja, s tim sto ima na kraju refren dva puta. | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:14 pm | |
| Me canse - Umorna sam
Znam vrlo dobro sta radis To je zato sto hoces da me vidis da placem Ako bi me video kako se smejem Ponovo ces me zvati
Uveravam te da onaj ko pati Zato sto je sa mnom, si ti I iako i mene boli Vec poznajem tvoje ponasanje
Tvoja igra Koja je ispala suprotno Sta si ocekivao Da cu se zbog tebe ponovo podici
REF: Umorna sam od tvog disanja, previse Od tvog mukotrpnog rada da me kaznis Umorna sam od tvog ponosa na svoju majku Dodji da me pozdravis, i ne dolazi da me trazis vise
Saveti koje mi ljudi govore Koje ne cuje moje Srce Ako si sada hteo da me vidis tuznu Nikada me nisi imao ljubavi
Uveravam te da onaj ko pati Zato sto je sa mnom, si ti I iako i mene boli Koja mekoca od ponasanja
Tvoja igra Koja je ispala suprotno Sta si ocekivao Da cu se zbog tebe ponovo podici
REF.
Znam vrlo dobro sta radis To je zato sto hoces da me vidis da placem Ako bi me video kako se smejem Ponovo ces me zvati
REF. 2x
Dodji da me pozdravis, i ne dolazi da me trazis vise... | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:15 pm | |
| Los cinco magnificos - Petoro velicanstvenih
Petoro idu po pobedu I sanjaju da postignu slavu
Petoro predaju sve u takmicenje Ne prestaju da sanjaju
Petoro se bore neizmerno Bore se ostavivsi Srce Petoro su dosli da osvoje Dosli su da pobede
REF: Petoro su velicanstveni I videces da mogu Petoro su velicanstveni I sanjaju da dodju Petoro su velicanstveni I videces, uspece Petoro su velicanstveni I sanjaju da pobede Petoro velicanstvenih
Petoro vicu sa euforijom Zele da napisu istoriju
Petoro zele da dodju do kraja Ne prestaju da sanjaju
Petoro traze izlaz Trude se dajuci ceo svoj zivot Petoro su dosli da dokazu Dosli su da pobede
REF. 2x | |
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA Thu Jun 19, 2008 1:16 pm | |
| Era la musica - Bila je muzika
Bio je cetvrtak I prvi dan kada sam te videla Nisam nikada mislila da ces ti biti taj Koji ce uciniti da nebo postane plavo
Bilo je nevidjeno Nacin na koji si me uhvatio Uzeo si me cvrsto i ucinio da se osecam Da mozemo biti tako laki
Kako ocaravajuce, dok smo plesali Moj zivot je poceo da se menja Sada ne znam sta je preuzelo kontrolu Ali sve sto sam mogla da kazem je
REF: Bila je muzika Koja me je naterala da potrcim ka tebi Bila je muzika Koja je ucinila da se moji snovi ostvare Bila je muzika Kako smo plesali, noc je odmicala Bila je muzika Koja me je naterala da te zavolim
Tako uzbudljivo Kako sam pronasla nekog kao sto si ti Nekog koji ce uciniti da osetim tu ljubav Koja je bila tako istinita
Bilo je neverovatno Nacin na koji je ovo doslo On je uzeo moju ruku i tada je poceo Da me drzi
Kako ocaravajuce, dok smo plesali Moj zivot je poceo da se menja Sada ne znam sta je preuzelo kontrolu Ali sve sto sam mogla da kazem je
REF.
Bila je muzika koja me je naterala da te zavolim Nacin na koji se pomeras oduzima mi dah Nacin na koji pleses, devojko, je kao da nema drugacijeg Da li je bila muzika koja me je naterala da ostanem
Ostani sa mnom, devojko, pokazacu ti gde mozemo da idemo Daleko odavde, na mesto gde samo ljubav odlazi
Ne znam sta se desava I dalje te volim
REF. 2x | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: PrEvOdI pEsAmA | |
| |
| | | | PrEvOdI pEsAmA | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |