☮ Dulce Rocks Our World ☮
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

☮ Dulce Rocks Our World ☮

HomeHome  PortalliPortalli  GalleryGallery  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Mia Colucci

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Dulce Rocks My World
Admin
Admin
Dulce Rocks My World

Number of posts : 606
Registration date : 2007-04-20

Mia Colucci Empty
PostSubject: Mia Colucci   Mia Colucci EmptyWed Dec 31, 2008 3:18 pm

Mia Colucci Cáceres (Anahi). Ona je tipična tatina devojčica:razmažena,veliki materijalista i opterećena svojim izgledom. Ipak ispod te fasade krije se usamljeno srce koje traži nežnost i ljubav. Ona je infantilna devojka, ali sa pozitivnim osećanjima. Otvorena je, veliki prijatelj, predaje se bez rezerve i granica. Ona je najpopularnija devojka u školi, najbolje drugarice su joj Vico i Celina i ona je buduća devojka Miguela Aranga. Njoj pristaje slika glupe plavuše, ali će se kasnije ispostaviti da je ona mnogo pametnija. Njen otac je popularni modni dizajner Franco Colucci. Mia misli da je njena majka poginula, ali ju je ona napustila. Mia je član grupe RBD, sa svojim drugovima Diegom, Giovanniem, Lupitom, Robertom i svojim dečkom Miguelom. Svaka devojka (sa izuzecima) želi da bude kao Mia zbog njene lepote, tela i zbog njenog glasa. Mia ne izlazi iz sobe ako je emotivno povređena ili ako se ne oseća dovoljno lepom. Ponekad se iza,,barbi lica tobože savršene devojke krije, ali to čini da bi prikrila tugu, samoću i potrebu za nežnošću. Miji je najviše stalo do njenih prijatelja. Nikada nije spavala sa dečkom iz straha da je on ne ostavi. Ali sa Miguelom je drugačije, ona želi da spava s njim, ali se uvek predomisli u poslednjem trenutku. U jednom delu Mia želi da ide do kraja, ali je Miguel odbija jer ju je prevario i želi da joj prizna dok se ne desi nešto. Na kraju Mia, Roberta i Jose Luhan postaju sestre kada se Alma i Franco venčaju.

Sta mislite o njoj?
Back to top Go down
https://dulcerocks.serbianforum.info
~/Dul_mi_estrella\~
Du*** ***
Du*** ***
~/Dul_mi_estrella\~

Number of posts : 128
Registration date : 2008-02-03

Mia Colucci Empty
PostSubject: Re: Mia Colucci   Mia Colucci EmptyMon Mar 23, 2009 4:15 pm

Sweety..cool je..ali pomalo razmazena...i najbitnija joj je garderoba i sminka.(kao i meni..xixi)
Back to top Go down
http://www.bebesdeddulserbia.1talk.net
Dulce Rocks My World
Admin
Admin
Dulce Rocks My World

Number of posts : 606
Registration date : 2007-04-20

Mia Colucci Empty
PostSubject: Re: Mia Colucci   Mia Colucci EmptyMon Mar 23, 2009 4:21 pm

joj nervira me sto je u pocetku tako izgubljena...i kad je lupetala roberti zbog stila...i ke*ala nesto za almu...
ali posle je ok
Back to top Go down
https://dulcerocks.serbianforum.info
*Candy*
Admin
Admin
*Candy*

Number of posts : 118
Registration date : 2009-03-20

Mia Colucci Empty
PostSubject: Re: Mia Colucci   Mia Colucci EmptyTue Mar 24, 2009 4:20 am

Obozavam je! Sva mi je nezna i preslatka! I mnogo volim kad kaze Q dificil es ser yo! Smile
Back to top Go down
(: dulcita :)
D**** ***
D**** ***
(: dulcita :)

Number of posts : 19
Registration date : 2009-03-23

Mia Colucci Empty
PostSubject: Re: Mia Colucci   Mia Colucci EmptyTue Mar 24, 2009 1:20 pm

ma ok je ona owako super ali narawno wishe wolim robertu...Smile
Back to top Go down
Sponsored content