☮ Dulce Rocks Our World ☮


 
HomeHome  PortalliPortalli  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share
 

 Radnja serije u drugoj sezoni

Go down 
AuthorMessage
Dulce Rocks My World
Admin
Admin
Dulce Rocks My World

Number of posts : 606
Registration date : 2007-04-20

Radnja serije u drugoj sezoni Empty
PostSubject: Radnja serije u drugoj sezoni   Radnja serije u drugoj sezoni EmptyWed Dec 31, 2008 3:11 pm

Mia i Miguel su na zajedničkom putovanju na ostrvu Galapagos, tako da kasne na početak četvrte godine. Na četvrtu godinu dolaze novi učenici - Leonardo Blanko (Eleazer Gomez), Roko Fuentes Ečague (Diego Gonzales), Sol de la Riva (Maria Fernanda Malo) i na treću godinu dolazi Lupitina polusestra Dolores (Viviana Ramos), koju svi zovu Lola. Leonardo je fin i vaspitan mladić, koji je dobar prema svima, Roko je za sve čudan, Sol je lepotica, ali zlobna.Lupitina mlađa sestra Lola je buntovna, jer misli da njeni roditelji više vole Lupitu i mrzi što je stalno sa njom porede.
Odnosi Roberte i Diega nimalo se ne popravljaju. Kada se Mia i Miguel vrate, RBD nastavlja sa vežbama i probama, radeći nove pesme. RBD izbacuje Robertu iz grupe i umesto nje dovodi Viko, ali publika želi Robertu nazad, tako da se ona vraća. Luhan i Teo raskidaju, a on počinje da izlazi sa Raquel. Miguel je prevario Miju sa novom menadžerkom grupe, Sabrinom, i njih dvoje raskidaju. Sabrina postaje Miguelova devojka.
Diego otkriva da ima polubrata, Haviera. Havier počinje da ide u školu, i zaljubio se u Robertu. On radi sve da je osvoji. Znajući kako Roberta ima sažaljenja prema onima koji su različiti. On je laže da ima problema sa zdravljem. Diego otkriva da je on laže, ali ga Havier ucenjuje: ako Diego kaže Roberti istinu, Havier će reći Leonu za RBD. Diego popušta, ali se i dalje bori za Robertu.
U školi se pojavljuje novi nastavnik, Oktavio Reverte. On postaje prijatelj sa Diegom, i otkriva mu da mu ime nije Oktavio već Martin, i da je došao da povrati svoju kćerku, Robertu. Kada Roberta otkrije istinu,onda se posvađa se sa majkom, uzima očevo prezime i seli se kod njega. Kasnije se miri sa majkom.
Alma i Franko postaju par, a kasnije se i venčavaju. Roberta otkriva istinu Havieru, koga momci iz razreda izbacuju iz škole. Celi ostaje trudna sa Maxom, konobarom iz školske kantine. Luhan otkriva da je Gaston njen brat. Gaston umire. Alma usvaja Luhan, tako da Mia, Roberta i Luhan postaju sestre. Pojavljuje se Mijina majka Marina, koja otkriva da je napustila Miju jer je bila narkomanka, ali da se sada izlečila, i da želi da provodi više vremena sa kćerkom.
Miguel otkriva da je ozbiljno bolestan. Rade mu operaciju, posle koje on gubi pamćenje. Putuje u Monterey, kod porodice, ali se pre puta seti svega. Međutim, je promenio mišljenje i ostao u Mexicu. Santos i Lupita postaju par. U poslednjoj epizodi, dva glavna para - Mia i Miguel, Roberta i Diego - konačno postaju parovi. Velika porodica Koluči, sa sve Diegom, odlučuje da ide zajedno na letovanje. Svi uspešno završavaju četvrtu godinu. Leon Bustamante biva uhapšen. "Elit Vej" postaje obična škola. Na kraju manifestacije za kraj godine, grupa RBD peva pesmu "Solo quedate cilencio".
Back to top Go down
View user profile http://dulcerocks.serbianforum.info
 
Radnja serije u drugoj sezoni
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
☮ Dulce Rocks Our World ☮ :: Serije :: .::Rebelde::.-
Jump to: