☮ Dulce Rocks Our World ☮


 
HomeHome  PortalliPortalli  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share
 

 Radnja serije u prvoj sezoni

Go down 
AuthorMessage
Dulce Rocks My World
Admin
Admin
Dulce Rocks My World

Number of posts : 606
Registration date : 2007-04-20

Radnja serije u prvoj sezoni Empty
PostSubject: Radnja serije u prvoj sezoni   Radnja serije u prvoj sezoni EmptyWed Dec 31, 2008 3:10 pm

Mia pred celom školom izvodi striptiz, besna jer Franko nije došao na završnu priredbu. Diego posle priredbe beži kod Tomasa kući, jer ne želi da ide sa roditeljima u London. Njih dvojica izlaze sa devojkama i dožive saobraćajni udes, i Diego završava u bolnici. Alma upisuje Robertu u Elite Way. Roberta odlazi u školu i odmah postaje neprijateljica Miji. Miguel dolazi iz Montereya i u Mexicu upoznaje Lupitu i njenu tetku Majru. Leon želi da tuži Diega zbog automobilske nesreće. Ali, posredništvom Diegove majke Mabel, Leon odustaje od tužbe.
Cela buduća treća godina ide u školsko letovalište. Tamo kreće i Pilar, omražena direktorova kćerka. Ona odlučuje svima da se osveti i počne da objavljuje "školske novine", u kojima piše tračeve o drugima. Ostali sumnjaju da to piše Roberta. Diego joj preti da će je gurnuti u vodu ako ne prestane da piše tračeve o njemu. Na večeri, Lupita pronalazi nove školske novine. Diego kaže Roberti da je gotova, ako nešto piše o njemu. U novinama piše da je Diegova gitara bačena u vodu. Roberta iskorišćava trenutak Diegove nepažnje i beži iz letovališta.
Počinje škola. Jaz između učenika je sve veći. Jedan novinar Roberti uvaljuje Marcelina, jednog napuštenog dečaka. Ona se brine o njemu i krije ga na školskom dvorištu. Uskoro Diego otkriva šta se događa. Kada Pilar sazna da Roberta krije Marcelina, ona to objavljuje u školskim novinama. Socijalna služba odvodi Marcelina, ali ga usvaja Pepa, Almina asistentkinja. Misleći da je Diego kriv za sve, Roberta šalje jednu njegovu pesmu na radio. Leon se naljutio na Diega, ali ga Tomas spašava rekavši da je on poslao pesmu.
Miguel se zapošljava kod Franka, što smeta Miji. Celi se zabavlja sa Miguelom i šalje mu razne skupe poklone. Niko optužuje Miguela da je sa Celi samo iz koristi. Kada Miguel raskine sa njom, Celi biva mnogo tužna i pada u depresiju.
Zbog neplaćenog računa u klubu, nastaje grupa RBD. Prvi članovi su Miguel, Roberta i Diego, a Niko im je menadžer. Roberta nalazi drugu žensku članicu, Celi. Mia moli Giovanija da da izađe sa Celi, a ona će za uzvrat izaći sa njim. Ali, pred sam prvi nastup, Celi se naljutila na Miguela i Miju jer joj se mešaju u život i odbija da nastupi. Kao njena zamena uskače Mia, a oni u klubu izvode pesmu "Solo quedate cilencio".
Članovi odlučuju da Celi ostaje u bendu, što mnogo rastuži Miju. Franko počinje da izlazi sa Valerijom, ženom koju je ostavio pre više godina zbog Marine, Mijine majke. Miji se to ne dopada i želi da Valerija ostavi Franka. Mia odlučuje da piše pesme za grupu.
Roberta i Diego glume da su par da bi jedno drugome skinuli roditelje sa vrata, kao i da bi sakrili grupu. Ali, taman pre nego što se nešto stvarno desilo, pojavljuje se Antonio i vodi Robertu na mesec dana u Italiju. Kada se ona vrati, Diego ima novu devojku, Paolu. Luhan šalje Teu ljubavna pisma i potpisuje se kao Roberta. Markos od štrebera postaje pravi frajer. Roberta i on počinju da izlaze. Mia postaje devojka Gastonu, školskom nadzorniku.
Alma počinje da izlazi sa Karlom, Frankovim mlađim bratom. Franko se trudi da spreči tu vezu. Valerija traži nove načine da napakosti Miji. Migel izlazi sa Hulijetom, čiji je bivši dečko član Lože. Teo se učlanio u Ložu da bi otkrio više o njima. On saznaje da na trećoj godini ima još jedan član. Nakon što su sve sabrali i oduzeli, Niko, Miguel i Teo shvataju da je član ili Giovani, ili Tomas. Diego otkriva da je Paoli plaćeno da bude sa njim, što ga je mnogo povredilo. Roberta i Karlo odlaze na trku kolima, gde upoznaju Simona, koji se zamerio Roberti.
Miguel počinje da izlazi sa Valerijinom mlađom sestrom Lus. Lus otkriva da je Mia u bendu (zauvek je zamenila Celi) i šalje Franku pismo u kome ga obaveštava o tome. Treća godina razotkriva Ložu. Giovani biva izbačen iz škole, a Madariaga mu pomaže da se vrati. Teo se nalazi u bolnici, jer je Loža pokušala da ga ubije. On se zaljubljuje u Luhan, koja krije da je to obostrano. Franko zabranjuje Miji da peva u bendu. Treća godina razotkriva Ložu, uz pomoć svog zaštitnika, profesora Madariage.
Giovani se vraća u školu. Diego i Tomas se klade da će Diego uspeti da zavede Robertu.Roberta počinje da izlazi sa njegovim drugom Fakundom. Fakundo i ona treba da se trkaju protiv Simona. Diego želi da se Roberta trka sa njim, zato šalje očeve ljude da oduzmu Fakundu kola. Roberta saznaje za to i pobesni. Diego joj kaže da je to uradio samo da bi se trkao sa njom i ljubi je.
Roberta i Diegoo su neko vreme par, a raskidaju kada Roberta saznaje za opkladu. Luhan i Teo postaju par, kao i Niko i Lupita. Mia i Miguel glume par pred Frankom. Roberta i Mia proslavljaju rođendan. Gaston otkriva istinu o Miguelu. Iako su isprva šokirani istinom, Franko i Mia odlučuju da ne mogu tek tako da odbace Miguela, jer se on ipak pokazao kao divan mladić. Oni otkrivaju Miguelu da za to nije kriv Franko, već Mijin stric Karlo. Karlo odlučuje da prihvati posao u Španiji, i odlazi tamo, prethodno raskinuvši sa Almom. Grupa sprema veliki nastup u pozorištu Grand Rex.
Nakon nastupa, roditelji i škola saznaju za RBD. Škola preti da će ih izbaciti ako i dalje budu imali grupu. Oni navodno pristaju da rasture RBD. Ali, po Alminoj ideji, oni će i dalje imati grupu, samo će je kriti. Roberta otkriva da Simon ima dete, ali njoj to ne smeta. Simon ipak odlučuje da se vrati svojoj staroj devojci, zbog deteta, i njih dvoje raskidaju.
Roberta i Diego pristaju da održe drugarske odnose zbog grupe. Diego odlazi sa drugovima na letovanje, a Roberta sa Luhan i Teom na planinarenje po Andima. Lupita i Niko napuštaju školu i odlučuju da se venčaju. Madariaga daje otkaz u školi i sa svojom verenicom, profesorkom Renatom odlazi u Afriku da podučava siromašnu decu.Miguel odlazi u Monterey, a u njegov avion ulazi i Mia, i njih dvoje postaju par.
Back to top Go down
View user profile http://dulcerocks.serbianforum.info
 
Radnja serije u prvoj sezoni
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
☮ Dulce Rocks Our World ☮ :: Serije :: .::Rebelde::.-
Jump to: